Bourbon Biscuit cake.
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, bourbon biscuit cake. One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Bourbon Biscuit cake is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. Bourbon Biscuit cake is something which I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook bourbon biscuit cake using 6 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Bourbon Biscuit cake:
- {Get 2 of पैक्ट बौरबों बिस्कुट.
- {Prepare 2 of चमच चीनी पाउडर.
- {Take 1 of पैकेट एनो.
- {Take 2-3 of ड्रॉप्स ऑफ वनीला एसेंस.
- {Take 2 of टेबलस्पून तेल.
- {Make ready 1/4 of कप दूध.
Instructions to make Bourbon Biscuit cake:
- सबसे पहले बिस्किट को तोड़कर मिक्सर में पाउडर बना लें।.
- अब हम बिस्किट के पाउडर में चीनी,तेल, वनीला एसेंस को डालकर और धीरे-धीरे उसमे दूध को मिलाएंगे।.
- जब हमारा बैटर रेडी हो जाए तो उसमें से एनो डाल दे और अच्छे से मिला लें।.
- अब एक केक के बर्तन को आयल से ग्रीस कर उसमें बटर पेपर लगा ले और अपने केक के मिक्सर को उस में डाल दें।.
- इस बर्तन को माइक्रोवेव में 6 मिनट के लिए माइक्रोवेव कर दें।.
- अब हम अपने केक को चाकू की सहायता से चेक कर लेंगे जब केक ठंडा हो जाए तो उसको प्लेट में निकाल कर ऊपर से जेम्स और आइसिंग शुगर से डेकोरेट कर देंगे आप चाहे तो इस पर ग्रेड किया हुआ चॉकलेट भी डाल सकते हैं।.
- हमारा बौरबं बिस्किट केक तैयार है चॉकलेट फ्लेवर वाला। बहुत ही टेस्टी और यमी बच्चों को काफी पसंद आएगी।.
So that's going to wrap it up with this exceptional food bourbon biscuit cake recipe. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!